TeamNXT is een accelerator bestaande uit een netwerk van ondernemers, ondernemende mensen, bedrijfsleven en overheden die een verbindende, versnellende en versterkende rol spelen in het realiseren van doorbraakprojecten op het gebied van de 10 transitiepaden zoals Energie, Circulair, Grondstoffen, Landbouw & Voedsel, Water, Ruimte, Sociaal, Onderwijs en Zorg waarbij digitalisering een belangrijke enabler is.

Onze visionairs

Bij TeamNXT zijn we verheugd met onze 2 visionairs die helpen met het bewaken en uitzetten van de toekomst. Yuri en Jan zijn nauw betrokken en helpen bij zowel de grote lijnen als in detail bij de doorbraakprojecten.

Jan Rotmans
Professor in transitions
Yuri van Geest
Visionair en ondernemer

Bestuur

Het bestuur van de stichting zorgt ervoor dat er voldaan wordt aan de wettelijke verplichtingen en bestuurt de organisatie. Bij TeamNXT is het bestuur tevens nauw betrokken bij de doorbraakprojecten. 

Jan-Willem v.d. Velden
Voorzitter
Xander Heijman
Secretaris
Jan van Trigt
Financieel
caroline nagtegaal
(Inter)nationale betrekkingen
Chantal Roest
Digital
John de Vos
Directeur
Ellen Broeke
Operationele zaken

Adviseurs en ambassadeurs

Onze adviseurs en ambassadeurs houden ons scherp en dragen met hun geweldige netwerk en visie bij aan het succes van TeamNXT.

Peter Goedvolk
Ondernemer en impact investor
Carla Collewijn
Ambassadeur

Kernteam leden

Kernteam leden vormen de fundering van TeamNXT. Vaak grote ondernemers en/of ondernemende personen uit zowel de private als de publieke sector die een groot hart hebben voor de regio en die betrokken zijn bij de toekomst hiervan.

Kernteamleden betalen een jaarlijkse bijdrage en zijn betrokken bij de doorbraakprojecten en leveren hier een substantiële bijdrage aan.De kernteamleden van TeamNXT zijn:                                                                                  A&M Groep, Allianz, Auto Hoogenboom, Berkman Groep, BIOS Groep, Boels Rental, Caru Containers, Dura Vermeer, Dutch Fresh Port, FincoEnergies, First Dutch Investment, Gemeente Rotterdam, GS-Hydro Benelux B.V., Hasard B.V., HDE/Luxaflex Nederland, Hieroo, Hogeschool Rotterdam, Invint, Jordex, Keiretsu, KuiperCompagnons, Mercon, Mourik, Plennid, Provincie Zuid-Holland, Rotradamus, Rotterdam SportSupport, Selecta, Spindler Techniek B.V., Shape Capital B.V., Shell, The Greenery, Van der Valk Schiedam en WeKonekt.

             

 

 

 

Samen werken aan de toekomst van onze regio

 

Back to Top