Slide Image
Slide Image
Food & Agri campus

We onderzoeken of de agri & foodcampus een centrale rol kan spelen in de versnelling van de transitie naar een regio (Alblasserwaard/Vijfheerenlanden) die meer in balans is in alle opzichten. Op dit moment vinden er verkennende gesprekken plaats voor de campus als dé ontmoetingsplaats voor iedereen in de regio, dé plek waar alles samenkomt en dé broedplaats voor kennis, innovatie, experimenten, ondernemerschap en leiderschap.

Read More
Slide Image
Circulaire campus

We ambiëren de versnelling van een internationale campus die uniek is in zijn soort, qua opzet, inhoud en vorm. In de campus worden studenten opgeleid die werken aan natuurinclusieve, circulaire oplossingen voor complexe vraagstukken als klimaatverandering,  biodiversiteitsverlies en waterbeschikbaarheid, om zo een impuls te geven aan de circulaire economie in de regio Rotterdam. Doelsteling: start met 25/50 studenten in september 2023

Read More
Slide Image
Digital Smart Neighbourhoods

We onderzoeken of we door een coalitie van kennis en ongeduld versnelling kunnen brengen in innovatie en massa op het gebied van smart grids in de regio.

Read More
Back to Top