Evenementen

TeamNXT organiseert evenementen waarin visie, doorbraakprojecten en de regio aan de orde komen. TeamNXT streeft ernaar om maandelijks een evenement te organiseren, veelal op maandag, waarin er een thema is dat betrekking heeft op een doorbraakproject. Deze evenementen vinden plaats op een centrale locatie of bij een bedrijf. Ieder jaar organiseert TeamNXT een groots jaarevenement.


8 juni 2022 - maand event

24 juni 2022 - maand event

17 oktober 2022 - maand event

8 juni waren we te gast bij Allianz . 

Na een geweldige aftrap van John de Vos en Paul Moller (Allianz) gaf Jan Rotmans een indrukwekkende lezing over Leiderschap en de Transitie naar een groene en inclusieve samenleving. Leiderschap vraagt visie en moed om het systeem te doorbreken!

Zeer bevlogen bijeenkomst waarbij we met elkaar bouwen aan een regionale accelerator, het verder uitbouwen van de community en doorbraakprojecten realiseren.

De foto's zijn gemaakt door Mirjam Lems

https://www.teamnxt.org/event-8-juni/

 

24 juni waren we samen met de provincie Zuid-Holland aanwezig bij het CHIO Rotterdam.

In zomerse omstandigheden, met de paardensport op de achtergrond, zijn er goede discussies gevoerd over onze eerste concrete projecten. Dit wordt vervolgd...

Daarnaast was er ruim de tijd voor infomele gesprekken en verdieping.

 

 

17 oktober kwamen we samen bij de Floating Farm voor een inspirerende avond over het thema voedsel. 

PJ Beers, o.a. lecturer New Business Models for Agriculture & Food Transition at the HAS University of Applied Sciences, gaf een inspirerende lezing over huidige voedselvraagstukken. In een dialoog met de aanwezigen werden mogelijke oplossingen gedeeld en besproken. Ook Peter van Wingerden, oprichter van de Floating Farm, vertelde passievol zijn visie: de boerderij terug in de stad als onderdeel van een schone, leefbare en bewuste stads-transformatie.

Het werd een bevlogen bijeenkomst waarbij we met elkaar bouwen aan TeamNXT als de regionale accelerator. 


Onze partners die bijdragen bij de TeamNXT evenementen:

 

 

Samen werken aan de toekomst van onze regio

 

Back to Top